0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Personat nga këto tre vende më shumë janë pasuruar në vitin 2020

Viti 2020 është i vështirë në shumë aspekte - edhe për sistemin shëndetësor, edhe për ekonominë, si dhe në planin politik. Edhe krahas kësaj, pasuria e të rriturve në tre vende të papritura në botë është rritur për rreth 10 për qind në muajt e fundit. 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close