Korrespondentë MKDKronikëKronikë.PortalLajme nga komunat

Përplasje zinxhirore e pesë automjeteve në Manastir

Pasdite vonë në rrugën "Partizanska" në Manastir ka ndodhur një aksident trafiku, përplasje zinxhirore e pesë automjeteve.

Manastir, 28 maj 2020 (MIA) – Pasdite vonë në rrugën “Partizanska” në Manastir ka ndodhur një aksident trafiku, apo përplasje zinxhirore e pesë automjeteve.

Kështu, janë dëmtuar tre automjete të tipit “ford mondeo”, “mercedes” dhe furgon i tipit “fiat” si dhe pajisje urbane dhe komunale e vendosur në rrugën “Partizanska” në Manastir.

SPB- Manastir përkohësisht e ka ndërpre komunikacionin, një person me lëndime është transferuar në Spitalin klinik, ndërsa ekspertë policor po i vërtetojnë arsyet dhe pasojat e përplasjes së 5 automjeteve që ndodhi pasditen e sotme në Manastir. mt/fab

Back to top button
Close
Close