Fotoservis

Përmirësim të kushteve në kopshtet e fëmijëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska dhe kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski informuan për përmirësimin e kushteve në kopshtet e fëmijëve në komunë.

Back to top button
Close
Close