EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Përmbytje në rajonin rus Habarovsk

Për shkak të rritjes së nivelit të lumit Amur në rajonin Habarovsk në Lindjen e Largët ruse janë përmbytur 29 lagje.

Moskë, 19 shtator 2020 (MIA) – Për shkak të rritjes së nivelit të lumit Amur në rajonin Habarovsk në Lindjen e Largët ruse janë përmbytur 29 lagje.

Sipas autoriteteve lokale janë përmbytur 29 lagje në gjashtë komuna  në Habarovsk, me ç’rast nën ujë janë 29 shtëpi, 2,1511 parcela tokë të përpunuar dhe 35 rrugë.

Në qytetin Habarovsk janë përmbytur 74 amvisëri dhe dy akse rrugore  përgjatë lumit Amur. sa/

Таг
Back to top button
Close
Close