0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMKD-ALPolitikëVideoVideo deklaratë

Përkujdesi ndaj gjuhës amtare është vlerë evropiane, shënohet Dita e Mësimit Turk

Ndodhem në shtëpinë time, nuk e teproj kur e them këtë, sepse gjuha është shtëpia jonë. Njerëzit që flasin të njëjtën gjuhë nuk njohin kufij. Paraardhësit tanë erdhën këtu përmes gjuhës turke dhe u njohën me këto zona, nga të cilat morën frymëzim, deklaroi kryetari i Asamblesë së Madhe Kombëtare të Republikës së Turqisë, Mustafa Shentop në kremtimin zyrtar me rastin e 21 Dhjetorit - Ditës së Mësimit Turk në Shkup.

Back to top button
Close
Close