KronikëKronikë.PortalShkup

Përjashtohen nga trafiku një shofer i dehur, dy të tjerë pa patentë shoferi

Në tre ditët e kaluara në territorin e Qytetit të Shkupit nga komunikacioni janë përjashtuar një shofer pasi ka vozitur në ndikimin e alkoolit, dy shoferë pasi kanë drejtuar automjetin pa fituar të drejtën e drejtimit të automjetit dhe dy automjete pasi kanë qenë të paregjistruar

Shkup, 3 shkurt 2020 (MIA) – Në tre ditët e kaluara në territorin e Qytetit të Shkupit nga komunikacioni janë përjashtuar një shofer pasi ka vozitur në ndikimin e alkoolit, dy shoferë pasi kanë drejtuar automjetin pa fituar të drejtën e drejtimit të automjetit dhe dy automjete pasi kanë qenë të paregjistruar.

Pas masave të ndërmarra dhe aktiviteteve nga ana e SPB- Shkup në tre ditët e kaluara është sanksionuar edhe një këmbësor.

Gjatë ditëve të kaluara 114 automjete janë larguar me automjetin special “karrotreci”. fab/

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close