0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Përfundoi debati i amendamenteve për ribalancin e Buxhetit

Debati i amendamenteve për ribalancin e Buxhetit përfundoi mbrëmë vonë,  kumtoi sot zëvendësministri i Financave Dimitar Kovaçevski, duke porositur se likuiditeti i Buxhetit është i mirë dhe do të paguhen të gjitha obligimet  ndaj shfrytëzuesve  buxhetor.

Back to top button
Close
Close