BotëBotë.Portal

Përfaqësues zyrtarë të Venezuelë udhëtuan në Norvegji për bisedime

Përfaqësues qeveritarë dhe pjesëtarë të opozitës së Venezuelës udhëtuan për në Norvegji, në bisedime për zgjidhjen e krizës politike në vend.

Karakas, 16 maj 2019 (MIA) – Përfaqësues qeveritarë dhe pjesëtarë të opozitës së Venezuelës udhëtuan për në Norvegji, në bisedime për zgjidhjen e krizës politike në vend.

Opozita konfirmoi se përfaqësues të lartë të dy partive do të jenë të pranishëm në bisedimet në Osllo.

Funksionarë të Partisë së bashkuar socialiste të Venezuelës, të cilët kërkuan të mbeten anonimë, kumtuan se pushteti dhe opozita ndaras janë nisur nga Venezuela. ab/

 

Таг
Back to top button
Close
Close