0_Maqedoni.PortalPolitikë

Për Zaevin aksioni policor në Pletvar është realizuar në mënyrë shumë profesionale dhe të suksesshme

– Aksioni policor që ishte realizuar është profesional dhe i suksesshëm në nivel të standardeve të shteteve më bashkëkohore demokratike në botë. Absolutisht i menduar, organizuar, komplet sipas të gjitha standardeve profesionale. Të kërkohet dorëheqje për aksion të realizuar me sukses, as nuk kam të drejtë, e as dua të mendoj, përveç se të nxis profesionalizëm në zbatimin e ligjeve dhe ligji të vlejë njëjtë për të gjithë pa dallim se kush me kë është i afërt, pa dallim se kur në cilat shtresa sociale të shoqërisë bëj pjesë ose në cilat institucione punon ose nuk punon. Vetëm kështu do ta kthejmë besimin ndaj institucioneve.

Back to top button
Close
Close