Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Për shtatë muaj në rajonin e RPB-së Dibër janë dhënë 1.359 urdhëresa pagesore për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Në rajonin e komunave Dibër dhe Qendër Zhupë,  të cilët me aktivitetin e tyre e mbulojnë  repartin e Dibrës për punë të brendshme, për shtatë muaj, nga fillimi i pandemisë, mesatarisht në ditë  janë dhënë nga pesë urdhëresa pagesore për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Back to top button
Close
Close