BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Për shkak të motit të lig është shpallur gjendje e jashtëzakonshme në gjashtë ishuj grekë

Reshjet e rrëmbyeshme të shiut dhe stuhitë dje shkaktuan problem,e serioze në pjesën veriore të Greqisë.

Back to top button
Close
Close