0_Maqedoni.PortalShoqëri

Për shkak të mjegullës dukshmëri e ulur në Kodër të Diellit dhe Krushevë

- Për shkak të paraqitjes së mjegullës, dukshmëria në Kodër të Diellit dhe Krushevë është ulur në 30 - 50 metra, njoftoi sonte Lidhja Automote e Maqedonisë (LAMM).

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close