EvropëEvropë.Portal

Për shkak të Bregzitit nga Britania janë derdhur 1,6 trilionë dollarë dhe 7.500 vende pune në sektorin financiar

Kompanitë e shërbimeve financiare që operojnë në Mbretërinë e Bashkuar kanë transferuar rreth 7,500 punonjës dhe më shumë se 1.2 trilionë funta (1.6 trilionë dollarë amerikanë) në Bashkimin Evropian para Bregzitit, raporton Bloomberg dhe shton se javët e ardhshme ndoshta do të ketë më shumë dalje të kapitalit dhe njerëzve.

Back to top button
Close
Close