Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Për rajonin e Tetovës fillimisht janë paraparë dy pika vaksinimi kundër Kovid-19

Për banorët e rajonit të Tetovës vaksinimi kundër kovid-19 do të bëhet në dy pika në Shtëpinë e Shëndetit Tetovë. Numri i pikave sipas nevojës do të rritet në komunat rurale, në varësi të masivitetit të vaksinimit, gjegjësisht nga numri i vaksinave të cilat do të mbërrijnë në shtet dhe pastaj do të jenë në dispozicion për rajonin e Tetovës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close