0_Maqedoni.PortalPolitikë

Për Qeverinë non-pejperi francez është për tu përshëndetur

- Për Qeverinë, non-pejperi francez është për tu përshëndetur, sepse, siç thonë prej atje, është e mirëseardhur secila ide e cila do të kontribuojë për fillimin më të shpejtë të negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në dhe e cila do t'i bëjë negociatat më efikase, më thelbësore dhe më të besueshme. 

Back to top button
Close
Close