Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Për një muaj në Tetovë janë zbuluar 50 automjete pa licenca për transport publik të udhëtarëve

Policia e Tetovës në kuadër të aktivitete të përforcuara të kontrollit të transportit publik të udhëtarëve në 30 ditët e fundit ka zbuluar 50 automjete të cilat e kanë kryer këtë veprimtari pa poseduar leje përkatëse gjegjësisht licenca. Pesëdhjetë automjetet e sanksionuara janë autobusë ndërurban dhe lokal, furgona dhe taksi

Back to top button
Close
Close