0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Për një javë janë sanksionuar 174 automjete të parkuara në mënyrë të padrejtë në Komunën Qendër

NP Parkingje e Komunës Qendër  dhe Komuna Qendër në bashkëpunim me Policinë e komunikacionit - Shkup për shtatë ditë ka sanksionuar 174 automjete të parkuara në mënyrë të padrejtë të cilat e kanë penguar  zhvillimin normal dhe të sigurt të komunikacionit.

Back to top button
Close
Close