0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeLajme nga komunatShkup

Për një ditë, janë shterur gjysma e subvencioneve për biçikleta dhe trotinetë elektrikë

Qyteti i Shkupit informon se për një ditë, pothuajse gjysma e mjeteve të parashikuara për subvencione për qytetarët për blerjen e biçikletave dhe trotineteve elektrik gati se janë shterur. Gjatë ditës së djeshme, përmes sistemit të aplikimit elektronik, kanë mbërritur më shumë se 1.200 aplikime për subvencione për biçikleta, si dhe 142 kërkesa për subvencione për trotinetë elektrikë.

Back to top button
Close
Close