0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomi

Për kompanitë me të ardhura më të ulëta, mbështetje më e madhe financiare për pagesë të pagave

Kompanitë të cilat gjithnjë e më shumë  janë goditur nga kriza, gjegjësisht të cilat kanë rënie më të madhe  te të ardhurat, do të marin mbështetje më të madhe financiare për pagesë të pagave, parashikon Ligji i ri për mbështetje financiare që dje e miratoi Qeveria dhe i cili do të dërgohet  për miratim në Kuvend.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close