0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë BotëPolitikë

Për hyrje në Slloveni nuk vlejnë më testet PCR nga Maqedonia e Veriut dhe rajoni

Sipas vendimit të qeverisë sllovene, prej sot nuk është e mundur të hyhet në atë vend me test PCR negativ në institucionet e vendeve që nuk janë anëtare të BE-së, ose zonën shengen, bëhet e ditur në ueb faqen e ambasadës së Sllovenisë në Beograd.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close