EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Për herë të parë nga formimi, me “Fajneshëll Tajms” do të udhëheq një femër

 Rula Kalaf nga janari do të jetë gruaja e parë redaktore e "Fajneshëll Tajms" (Ft) që nga formimi i gazetës në vitin 1888. Kalaf vjen në vendin e Lajonel Barber, i cili 14 vite ishte redaktor i FT-së. Barber (64) paralajmëroi se karriera e tij 34 vjeçare në FT do të përfundojë në janar dhe se do ta zëvendësojë Kalaf.

Back to top button
Close
Close