0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderMKD-ALSektori civil

Për gjashtë muaj dorëzohen 120 kërkesa për ndihmë juridike falas deri te Ministria e Drejtësisë

Në pajtim me Ligjin për ndihmë juridike falas, gjithsej 120 kërkesa për ndihmë juridike dytësore janë dorëzuar në Ministrinë e Drejtësisë në gjashtë muajt e parë të këtij viti, ndërsa mbi 709 mijë denarë janë paguar si shpërblim për 26 avokatë dhe 34.125 denarë për tre shoqata të autorizuara, njoftojnë nga projekti "Mbështetje për qasje më të mirë në shërbimet më të mira për ndihmë juridike falas në Maqedoninë e Veriut".

Back to top button
Close
Close