Lajme nga komunatShkup

Për fëmijët me autizëm janë realizuar aktivitete përmes projektit “Arti, gjuha me të cilën flasim të gjithë”

- Organizata joqeveritare "Purpura" nga Tetova dhe qendra e tyre e autizmit "Fluturo për jetë" gjatë kësaj periudhe po zbatojnë disa aktivitete në kuadër të projektit "Arti, gjuha me të cilën flasim të gjithë". Bëhet fjalë për aktivitete të punës të psikologëve të punësuar dhe ngjarje për fëmijët me autizëm vizitues të qendrës.

Back to top button
Close
Close