0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Për 24 orë janë regjistruar 361 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, policia ka regjistruar 361 shkelje për mosmbajtje të maskës.

Shkup, 30 qershor 2020 (MIA) – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, policia ka regjistruar 361 shkelje për mosmbajtje të maskës.

Nga Ministria për Punë të Brendshme (MPB) apelojnë të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19. fab/

Back to top button
Close
Close