0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Pensionet më të larta në mesatare prej 185 denarë, do të paguhen nga 26 janari

Qeveria në mbledhjen e sotme e ka shqyrtuar dhe miratuar Informatën për pagesën e pensioneve për muajin janar 2021 e cila konform harmonizimit ligjor që zhvillohet sipas lëvizjes së indeksit së shpenzimeve për jetë, do të jenë më të larta edhe atë, pensionet më të ulëta për 134 denarë, ndërsa pensioni mesatar do të jetë më i lartë për 185 denarë dhe do të jenë të jenë në gjendje t’i shfrytëzojnë përmes rrjetit të bankomatëve dhe rrjetit tregtar prej datës 26.01.2021.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close