BotëBotë.Portal

Pengohet sulm terrorist në shtetin amerikan Nju-Jork

Tre persona të moshës prej 18,19 dhe 20 vjeçare janë arrestuar për shkak të dyshimit se kanë planifikuar që të sulmojnë myslimanë në qytetin e vogël në afërsi të Olbanit, kryeqytetin e shtetit amerikan Nju-Jork

Back to top button
Close
Close