0_Maqedoni.Portal0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritKorrespondentë BotëMakedonija.SlajderPolitikë

Pendarovski: Zgjidhje të kontestit Prishtinë – Beograd për stabilitet rajonal, në vend të destabilizimit të ri

Përforcimi i sigurisë përmes bashkëpunimit midis Kosovës dhe Maqedonisë është tema e Forumit të parë dyditor të sigurisë Kosovë-Maqedoni 2018, që filloi sot në Universitetin AAB në Prishtinë, në organizim të Fakultetit të Sigurisë-Shkup, Fondacionit "Konrad Adenaur" për Kosovë dhe Universitetit AAB.

Back to top button
Close
Close