0_Maqedoni.PortalPolitikë

Pendarovski u takua me përfaqësues të Agjencisë për Realizimin e të Drejtave të Bashkësive

Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti drejtorin e Agjencisë për Realizimin e të Drejtave të Bashkësive Eran Kurtish dhe zëvendësdrejtorin Xhelal Hoxhiq. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close