0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Pendarovski shpreson në vendim pozitiv në Samitin në Zagreb, por nuk përjashton të sillet edhe më herët

Në takim me presidentin francez Emanuel Makron ditën e martë në Paris, nuk merr sinjal se me siguri do të fillojnë negociatat me BE-në, nuk mora garanci se do të marrim vendim pozitiv në pranverë. Mora një lloj garancie se metodologjinë e bëjnë dhe do të jetë gati shpejtë dhe paralajmëroi se afati i fundit, sipas tij, duhet të jetë maksimum në mars që të miratohet.

Back to top button
Close
Close