0_Maqedoni.PortalPolitikëVideo deklaratë

Pendarovski në promovimin e nëntogerëve të rinj: Keni përgjegjësi siç i takon një armate të një vendi-anëtar të NATO-s

Të kesh gradën e oficerit është nder i madh, por edhe përgjegjësi më e madhe ndaj Armatës dhe atdheut. Këtë përgjegjësi tonën do të duhet ta mbani me dinjitet siç i takon një armate të një vendi-anëtar të NATO-s, porositi sot presidenti Stevo Pendarovski në solemnitetin me rastin e betimit të klasës së 23-të të kadetëve dhe dëgjuesve nga kursi për aftësi profesionale dhe përsosmëri për oficerët, si dhe promovim të klasës së 19-të të kadetëve në gradën e nëntogerit në Armatën tonë.

Back to top button
Close
Close