Fotoservis

Pendarovski me organizatat qytetare

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski i priti përfaqësuesit e organizatave dhe iniciativave të bashkuara qytetare

Back to top button
Close
Close