0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo deklaratë

Pendarovski: Maqedonia e Veriut arriti progres të rëndësishëm në pjesëmarrjen politike të grave

- Po përballemi me sfida të pazakonshme në kohë të KOVID-19, të cilat, për fat të keq, i thelluan pabarazitë gjinore të para pandemisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, tha presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, në fjalimin e tij me rastin e 25 vjetorit të Konferencës së Katërt Botërore për Gratë, që u mbajt në kuadër të sesionit të 75-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në temë "Përshpejtim i realizimit të barazisë gjinore dhe emancipimit të të gjitha grave dhe vajzave".

Back to top button
Close
Close