0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Pendarovski: Është e turpshme dhe pa presedan politikisht të polemizohet nga pozita e një funksionari të lartë ushtarak

Nuk ekziston  asnjë Armatë  në botë rang ushtarak i së cilës, kolonel, diskuton  për politikë në mediume me ministrin aktual të mbrojtjes. Ajo e humb kredibilitetin e Armatës, por edhe besimin e qytetarëve në institucionet  e sistemit.

Back to top button
Close
Close