0_Maqedoni.PortalPolitikëShoqëri

Pendarovski dhe Radev udhëtojnë së bashku në Romë në kremtimin e vëllezërve të shenjtë Cirili dhe Metodi

Një delegacion maqedonas dhe bullgar, në datën 26 të këtij muaji me aktivitete të përbashkëta në Romë, do të kremtojë punën e iluministëve mbarësllovenë, vëllezërve të shenjtë Cirili dhe Metodi

Back to top button
Close
Close