BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

PE-ja kërkon sanksione për Turqinë

Parlamenti Evropian (PE) sot i bëri thirrje Këshillit të Evropës (KE) të vendos sanksione ndaj Turqisë, theksohet në kumtesën me rastin e miratimit të rezolutës me 631 vota "për", tre "kundër" dhe 59 "abstenime".

Back to top button
Close
Close