EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

PE-ja e miratoi Rezolutën për të drejtat e fëmijëve

- Parlamenti Evropian sot miratoi Rezolutën me të cilën bën thirrje për luftë kundër shfrytëzimit, martesave të dhunshme dhe keqpërdorimit seksual të fëmijëve.

Back to top button
Close
Close