0_МИА Истражува.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономијаСторија

Пчеларењето не е само производство на мед

Пчеларењето во земјава е генерално сведено на произведување мед. Ретко кој нуди полен, матичен млеч, прополис, восок, пчелин отров, оцет, креми,... Уште поретко може да се најде мед комбиниран со семки, со афион или, на пример, со јаткасти плодови.

Back to top button
Close
Close