БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Пауновски: Нема претставка која не е решена за пропаднатите аранжмани на туристичките агенции поради пандемијата

Директорот на Државниот пазарен инспекторат (ДПИ) Стојко Пауновски ги повикува сите граѓани кои не добиле ваучер или не им се вратени парите од туристичките агенции за пропаднатите аранжмани поради пандемијата со коронавирусот веднаш да поднесат претставка до најблиското одделение на ДПИ до нивното место на живеење. 

Back to top button
Close
Close