0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Патните трошоци на пратениците на дневен ред на ДКСК

Анализа на патните патните трошоци на пратениците за периодот 2015-2019 година е на дневен ред денеска на 27. седница на Државната комисија за спречување корупција.

Скопје, 14 февруари 2020 (МИА) – Анализа на патните патните трошоци на пратениците за периодот 2015-2019 година е на дневен ред денеска на 27. седница на Државната комисија за спречување корупција.

Втора точка на дневен ред на седницата е постапување по конкретни предмети. ац/бк/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close