0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDTemë

Pastrimi i Drinit të Zi prish biodiversitetin, por nuk do të ketë ndikim negativ

Çdo ndërhyrje njerëzore prish habitatet natyrore të florës dhe faunës, por pastrimi i sedimentit nga shtrati i lumit të Drinit të Zi nuk do të shkaktojë ndonjë çekuilibrim  të madh të biodiversitetit, por do të zvogëlojë rrezikun e përmbytjeve, konsiderojnë ekspertë të mjedisit.

Back to top button
Close
Close