Свет

Пашинијан: Демонстрантите ќе бидат строго казнети

Сите поттикнувачи на денешниот протест во Ереван ќе бидат строго казнети, објави ерменскиот премиер Никол Пашинијан на Фејсбук.

Back to top button
Close
Close