0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Pas takimeve konsultuese, vijon propozim-plani deri tek MASH-i për profilet e reja në shkollat profesionale

Ministria e Arsimit dhe Shkencës në shkurt organizoi një fushatë "Mëso me mençuri, puno profesionalisht" në kuadër të së cilës u mbajtën takime konsultative në qytetet në mbarë vendin, midis përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit, vetëqeverisjeve lokale, shkollave të mesme profesionale dhe kompanitë që të përcaktohet se cilat profile profesionale janë të nevojshme në tregun e punës dhe për këtë arsye për të harmonizuar politikat e regjistrimit dhe programet mësimore për vitin e ardhshëm shkollor.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close