0_Maqedoni.PortalPolitikë

Pas pauzës së rregullt Kuvendi do të vazhdojë me punë pas seancës së 20 dhe 21-të

Kuvendi sot, në kuadër të seancës së 22-të, miratoi pa debat karakteristikat për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian "EUTM RCA" në Afrikën Qendrore, për emërim të vendimit për zgjedhje të kryetarëve, nënkryetarëve, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të komisioneve të Kuvendit, si dhe për ndryshimin e vendimit për zgjedhjen e kryetarit, nënkryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit kuvendor për Zgjedhje dhe Emërime.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close