BotëBotë.Portal

Pas dy vite burg në Iran, është liruar veterani amerikan ushtarak

- Amerikani Majk Uajt, i cili ishte arrestuar në Iran në vitin 2018, është liruar dhe është rrugës për në shtëpi, bëri të ditur sot familja e tij.

Uashington, 4 qershor 2020 (MIA) – Amerikani Majk Uajt, i cili ishte arrestuar në Iran në vitin 2018, është liruar dhe është rrugës për në shtëpi, bëri të ditur sot familja e tij.

Uajt, veteran amerikan, ishte liruar nga burgu iranian kah mesi i marsit, por mbeti në Iran për shkak të epidemisë së virusit korona.

Ai ishte lëshuar në liri menjëherë pasi shkencëtari iranian u kthye në Iran, i cili ishte arrestuar nga autoritetet amerikane. fc/

Back to top button
Close
Close