0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Pas dy muajve nga zjarri, “Global” është hapur sërish

Dy muaj pas zjarrit të madh që përfshiu qendrën tregtare "Global" në Strumicë, sot filloi të punojë pjesa e Qendrës së qytetit e cila nuk ishte djegur, si dhe dyqanet në të gjitha katet.

Back to top button
Close
Close