BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Parlamenti i Tunizisë e miratoi rikonstruimin e Qeverisë

- Parlamenti i Tunizisë e miratoi rikontruimin e kabinetit qeveritar, i propozuar nga kryeministri Hihem Meçiçi, edhe krahas mospajtimeve dhe rezervave të mëdha të presidentit Kais Said, informon agjencia gjermane e lajmeve DPA.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close