EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

Parlamenti Evropian paralajmëron për përpjekjet për të heshtur mediat

Parlamenti Evropian është thellësisht i brengosur për gjendjen e lirisë së mediave në BE dhe e dënon dhunën, shqetësimin dhe presionin, me të cilin përballen gazetarët, transmeton korrespodenti i MIA-s.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close