EvropëEvropë.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Parlamenti Evropian kërkon masa më të rrepta kundër brutalitetit policorë

Parlamenti Evropian në një debat plenar kërkoi rregulla më të rrepta dhe transparencë më të madhe në rastet e brutalitetit të policisë në Bashkimin Evropian, informon korrespondentja e MIA-s nga Brukseli.

Back to top button
Close
Close