EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Parlamenti britanik e prolongoi votimin për marrëveshjen për Bregzit

Parlamenti britanik sot vendosi ta shtyj prononcimin për marrëveshjen e re për Bregzit, që u arrit mes Londrës dhe Brukselit.

Back to top button
Close
Close