Општински вестиСкопје

Паркингот на Водно викендот го искористиле 110 возила

Паркингот на Водно во текот на викендoт го искористиле 110 возила според бројот на испратени СМС-пораки, соопшти Град Скопје.

Back to top button
Close
Close